Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@03:41:54 GMT

پاسخ سازمان ثبت به ابهامات آزمون سردفتری

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۵۱۷۲۹

پاسخ سازمان ثبت به ابهامات آزمون سردفتری

آزمون سردفتری امسال پس از سال‌ها برگزار شد و ۷۵ هزار داوطلب واجد شرایط در آن شرکت کردند اما پس از اعلام نتایج، ابهامات و سؤالات زیادی باعث اعتراض داوطلبان شده است.

به گزارش فارس، آزمون سردفتری اسناد رسمی امسال بعد از حدود ۷ سال برگزار شد. دلیل عدم برگزاری این آزمون در سال‌های اخیر وجود تعداد لازم دفاتر اسناد رسمی عنوان شده بود که مطابق ماده ۵ قانون دفاتر اسناد رسمی به ازای هر ۱۵ هزار نفر از جمعیت، یک دفترخانه باید ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمون امسال با حضور ۷۵ هزار داوطلب ۲۹ تیرماه برگزار شد، داوطلبانی که قرار بود برای ایجاد ۹۶۵ دفترخانه اسناد رسمی حدود دو برابر ظرفیت در مرحله اول آزمون کتبی پذیرفته شوند و وارد مرحله مصاحبه شوند. هزینه شرکت در آزمون ۶۰ هزار تومان بود و ثبت‌نام هم در اردیبهشت‌ماه انجام شده بود.

*ایراداتی که رفع شد و ایراداتی که باقی ماند

یکی از مهم‌ترین ابهامات آزمون سردفتری که پس از اعلام نتایج آن در ۱۵ مهرماه توسط داوطلبان مطرح شد، عدم ارائه کارنامه بود، یکی از مخاطبان فارس در این رابطه اظهار کرد: در سیستم اعلام نتایج هر کدی وارد می‌شد بدون آنکه سیستم بگوید چنین فردی در آزمون شرکت نکرده است، صرفاً اعلام می‌کرد این فرد قبول نشده است، یعنی سیستم داده ناقص بود که بعد از چند روز با اعتراض ما آن را اصلاح کردند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر نه‌تنها کارنامه و ترازی به ما ارائه نشد بلکه اسامی پذیرفته‌شدگان هم ابتدا اعلام نشده بود. در صورت اعتراض هم، زمان اعتراض ۱۵ روز دیگر است در حالی که پذیرفته‌شدگان زمانی کمتر از این میزان فرصت دارند تا برای شرکت در مصاحبه اقدام کنند. این ترتیب زمانی نشان می‌دهد عملاً اعتراض بی‌فایده است.

این داوطلب آزمون سردفتری اسناد رسمی ادامه داد: این تعداد افراد که به عنوان پذیرفته شده آزمون معرفی شده‌اند حدوداً ۹۵۰ نفر هستند که باید در مصاحبه علمی شرکت کنند و طبیعتاً تعدادی از آنها حذف می‌شوند در حالی که قرار بود دو برابر ظرفیت افراد را معرفی کنند و بعد از شرکت در مصاحبه تعداد افراد مورد نیاز جذب شوند.

یکی دیگر از داوطلبان آزمون سردفتری که ماه‌ها با برنامه‌ریزی برای این آزمون درس خوانده و از عدم قبولی خود متعجب است و صدور کارنامه را حداقل حق خود می‌داند در این رابطه به فارس گفت: اینکه سازمان ثبت در جوابیه خود عنوان می‌کند «مطابق رویه معمول نتایج به صورت اختصاصی در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت» به چه معناست؟ آیا اگر رویه غلط عدم صدور کارنامه و تراز از ابتدا وجود داشته است باید همچنان ادامه یابد؟ آن هم در آزمونی به این اهمیت؟

*حذف و اضافه شهرها در زمان اعلام نتایج!

در کنار موضوعاتی چون عدم صدور کارنامه، عدم اعلام تعداد دو برابر ظرفیت در مرحله اول برای معرفی به مصاحبه، عدم برگزاری آزمون توسط سازمان سنجش و پلمب نبودن سوالات و وجود برخی ایرادات سامانه که بعد از چند روز مرتفع شدند داوطلبان در تماس با فارس، ایراداتی چون پذیرش از شهرهایی که در لیست اولیه اعلام ظرفیت نبودند، برای مثال در حالی که نام شهرهای کوزان، شاهو، هلشی و ماهی‌دشت در لیست اولیه اعلام ظرفیت استان کرمانشاه نبود، ۴ نفر که نام خانوادگی و نام پدر آنها یکی‌ است در لیست پذیرش از این چهار شهر پذیرفته شده‌اند!

در جوابیه سازمان ثبت که پس از اعتراضات فراوان داوطلبان آزمون سردفتری منتشر شده است تنها به چند مورد از این همه ابهام پاسخ داده شده است، که این مورد شاید تنها جوابی است که مورد پذیرش است؛ «در روز اول اعلام نتایج، نرم افزار مربوطه دارای اشکالاتی بوده که ضمن عذرخواهی از داوطلبان، این نقیصه در روزهای بعد بر طرف و اطلاع رسانی شد و متعاقباً اسامی تمام پذیرفته شدگان مرحله اول منتشر شد».

در این جوابیه همچنین آمده است سؤالات در قرنطینه بوده‌اند در حالی که پرسش معترضان این است که چرا همچون سایر آزمون‌های رسمی توسط سازمان سنجش این آزمون برگزار نشده است؟

*قبولی ۳ نفر از اطرافیان یک نماینده مجلس!

در این پاسخ سازمان ثبت اسناد بدون توجه به درخواست داوطلبان آزمون سردفتری برای صدور کارنامه و مشاهده تراز و عدم اعلام ظرفیت دو برابر آمده است: «برابر اعلام نتایج صورت گرفته نسبت به دعوت از افراد واجد شرایط جهت مصاحبه و آزمون شفاهی اقدام و چنانچه اشخاص دعوت شده واجد شرایط لازم علمی و عملی تشخیص داده نشوند و یا موفق به کسب حداقل امتیازات لازم نشوند، به ترتیب امتیاز کسب شده و اولویت‌های مصرح قانونی، از افراد ذخیره جهت مصاحبه شفاهی و اختبار دعوت خواهد شد».

قبولی فرزند رییس کانون سردفتران یکی از شهرها، قبولی با رتبه عالی فردی که تراز و درصدهای بسیار پایینی در آزمون‌های گذشته داشته، قبولی۳ نفر از اطرافیان یک نماینده مجلس، تغییر ظرفیت در بعضی استان‌ها همچون اردبیل و حذف دو شهر از لیست مورد نیاز سردفتران این استان از دیگر ابهامات بی‌پاسخ آزمونی است که قرار است سردفترانی را به جامعه معرفی کند که بخشی از بدنه دستگاه قضا بوده و مجری عدالت در کشورند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سازمان ثبت آزمون سردفتری ابهام داوطلبان قبولی جوابیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کردیم: ابهامات حکم جنجالی عبدالله!

به گزارش "ورزش سه"، سازمان لیگ فوتبال عصر امروز در خبری عجیب اعلام کرد که عبدالله ویسی سرمربی فولاد خوزستان به دلیل مصاحبه‌ای که بعد از بازی با آلومینیوم اراک انجام داد، مبلغ 2 میلیارد تومان جریمه نقدی شده است!

این تصمیم در شرایطی گرفته شده که سازمان لیگ هفته گذشته در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در صورت انجام مصاحبه از طرف فعالان در تیم‌های مختلف و درباره موضوعات غیرمرتبط با فوتبال آنها با محکومیت‌های سنگین مواجه می‌شوند. چنین تصمیمی در هیئت‌رییسه سازمان لیگ مصوب شد و بعد از آن به اطلاع رسانه‌ها رسید.

مساله اصلی اما این است که سازمان لیگ در صورت مشاهده تخلفی از سوی مربیان و مدیران و بازیکنان شاغل در باشگاه‌ها ، باید این اتفاق را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گزارش کند و آنها در خصوص تخلف رخ داده، تصمیم بگیرند و حکم بدهند.

در ماجرای حکم عجیبی که برای عبدالله ویسی سرمربی فولاد صادر شده اما قانون رعایت نشده است؛ سازمان لیگ در شرایطی روی خروجی سایت رسمی خود خبر از جریمه دو میلیارد تومانی عبدالله ویسی داده که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هیچ اطلاعاتی از این ماجرا نداشته و گواهی این ماجرا هم عدم اطلاع‌رسانی در این خصوص روی سایت فدراسیون فوتبال است.

این در حالی است که کمیته انضباطی ساعتی بعد از مصاحبه عبدالله ویسی با انتشار خبری این سرمربی را دعوت کرد تا درباره گفته‌های خود پاسخگو باشد. با توجه به فشردگی مسابقات لیگ برتر هم حضور ویسی در جلسه انضباطی این کمیته به بعد از بازی‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر موکول شد.

یکی از اعضای کمیته انضباطی در این خصوص به خبرنگار ما اعلام کرد که پرونده عبدالله ویسی در این کمیته مفتوح است و هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است. از طرف اعضای کمیته انضباطی از ماجرای جریمه دو میلیارد تومانی که توسط سازمان لیگ ابلاغ شده بی‌اطلاع هستند! حتی قرار است ویسی بعد از دیدار فولاد مقابل تراکتور به کمیته انضباطی برود و در خصوص اظهاراتش پاسخگو باشد.

از طرف دیگر صدور حکم تنبیهی برای افراد شاغل در فوتبال فقط توسط یه رکن قضایی فدراسیون فوتبال امکان‌پذیر است؛ کمیته‌های انضباطی، اخلاق و استیناف سه رکن قضایی فدراسیون هستند که تنها نهادهای تصمیم‌گیر و صادر کننده احکام در صورت مشاهده تخلف هستند. پس به عبارت بهتر می‌توان گفت که سازمان لیگ با وجود مصوبه هیئت‌رییسه این سازمان در خصوص برخورد با مصاحبه‌ها و بیانیه‌ها از نظر قانونی نمی‌توانسته حکم صادر کند و همین مساله هم باعث دلخوری مسئولان کمیته انضباطی شده است.

با همه این تفاسیر باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی پیرامون سنگین‌ترین جریمه نقدی تاریخ فوتبال ایران برای عبدالله ویسی رخ می‌دهد. بی‌شک حضور ویسی در جلسه کمیته انضباطی که چند روز دیگر برگزار می‌شود، خیلی از موضوعات را روشن خواهد کرد و به نظر می‌رسد خیلی زود شاهد صدور حکم واقعی از سوی یک رکن قضایی درباره سرمربی فولاد باشیم.

دیگر خبرها

  • بررسی کردیم: ابهامات حکم جنجالی عبدالله!
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • تمدید مهلت داوطلبان برای تأیید سوابق تحصیلی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد